Perfect App i Internet Galaksija

Click here to edit subtitle

WazzUB evolucija

Od WazzUB-a preko Perfect Interneta do Perfect APP-a :)


Pre godinu ipo dana priključio sam se projektu koji je tražio za početak samo jedno, a to je da učlanjavamo što više ljudi u internet kancelariju, a kompanija će nam dati za svakog učlanjenog koji je potvrdio svoj e-mail po 1 $ Faktor. Dolar Faktor NIJE značilo plaćanje 1$ po kontaktu koji smo učlanili, nego je značio kompanijsku jedinicu plaćanja koja će vredeti kada se pokrene ceo projekat manje ili više od 1$ (kao što je slučaj sa evrom, 1€ vredi trenutno oko 113 dinara- tako i Dolar Faktor će imati svoju vrednost u odnosu na dolar kada se platforma potpuno pokrene i bude dostupna široj javnosti). Od početka kompanija je imala jedan slogan, a to je da ne morate "Ništa kupiti, ništa za prodati, ništa za skidanje i sve je potpuno besplatno". Imali ste samo jedan uslov da biste bili plaćeni, a to je da koristite njihovu stranicu kako biste ostvarili mesečne prihode u odnosu na postignuti Dolar Faktor. Do 01.06 2013. na sajtu Perfect Internet dodati su mnogi veliki brend new projekti koji mogu testirati samo članovi sajta, a od tog datuma uvedeno je i merenje aktivnosti članova (Activity Factor) sajta koji su kvalifikovani (PSM- Profit Sharing Members) za isplatu na mesečnom nivou, a po postignutom ranije pominjanom Dolar Faktoru. Uslov je bio da članovi PSM aktiviraju svoj status, postave sliku svog ID-ija, potpišu ugovor sa kompanijom da će svaki mesec koristiti Perfect Internet najmanje 20h tokom meseca i imati 10 dana aktivnosti u toku meseca. Prva isplata na PI MASTER KARTICI koju ćemo dobiti tom prilikom je planirana za Novembar 2013. uz korišćenje Perfect Interneta po gore navedenim uslovima najmanje tri meseca. Ko ne bude ispunio te uslove NEĆE biti plaćen za taj mesec, a ako se neko ne loguje na sajt tri meseca uzastopno, kompanija će mu dati otkaz kao nesavesnom radniku i obrisati njegov nalog poništavajući ugovor o radu koji je PSM član potpisao ranije! Pošteno!!!


Neki od vas su ostali dalje u projektu, moram primetiti manji broj vas, a veći broj je odustao od samog projekta i izgubio svoju viziju. Delom radi toga što su neki izgubili svoju viziju sam i ja kriv pa ću ovim sajtom i ovim informacijama sa neverovatnim prilikama na njemu sada to ispraviti na zadovoljstvo svih nas.
IMAŠ SVOJU ŠANSU SADA I NEMOJ JE PROPUSTITI NI ZA ŠTA NA SVETU!!!


PONOSAN sam što radim za ovako JAKU i SNAŽNU kompaniju kao što je WazzUB - Perfect Internet! :)

Cela radio emisija NAJSLUŠANIJE radio emisije u Americi je posvećena mojoj kompaniji. Ja ne znam da li je ikada ijedna kompanija bila ovako predstavljena javnosti i masovno prihvaćena kao moja s ponosom pišem Perfect Internet! :)

Zaista nas očekuje sve veoma sjajna i brilijantna ekonomska budućnost. Vidim kako naš Solarni centar menja ljudska shvatanja i naveliko prihvaćene norme koje su ustaljene u ovom narodu.

Srećno nam svima bilo.... ♥

Poslušajte ovu radio emisiju posvećenu Perfect Internetu:

Ko hoće da se nam se pridruži u stvaranju nove istorije neka se registruje preko linka:

http://www.perfectapp.biz/?refid=a855e


PS. Dobro došao/la u našu Perfect Internet porodicu! ♥


Pred-registruj se klikom dole na mobilni, koristi Perfect APP, deli svoj referal link dalje i zarađuj NEOGRANIČENO novca...